De Kaasschotels
Bij Kaasmeester Karin houden we het graag helder en eenvoudig.
Daarom werk ik met vaste prijzen per persoon, voor grote of kleine honger.
Hoofdmaaltijd – €24 per persoon - 250 gram per persoon
Een rijkgevulde plank als volwaardige maaltijd, met een evenwichtige selectie ambachtelijke kazen en verfijnde garnituren.
Dessertmaaltijd – €16 per persoon - 150 gram per persoon
Een rijkgevulde plank als afsluiter of als lichte maaltijd, met een evenwichtige selectie ambachtelijke kazen en verfijnde garnituren.
Smaakvol genieten, stijlvol geserveerd.

Belgische Charme Belge
Een ontdekkingstocht door het rijke Belgische kaaslandschap. De kaasschotel “Belgische Charme Belge” brengt een mooie selectie van ambachtelijke kazen die ik met zorg kies om hun karakter en smaak.
Zachte en romige, pittige en gerijpte kazen wisselen elkaar af, en dat in combinatie met verfijnde – waar mogelijk lokale – garnituren.
Perfect voor je gezellige avond met vrienden, je feest, of om kennis te maken met ons rijke assortiment van Belgische kazen.
Tradition
Met de “Tradition” kaasschotel kies je voor vertrouwde smaken die nooit teleurstellen. Een evenwichtige selectie van traditionele, tijdloze kazen met een rijk verleden en bewezen kwaliteit, met kennis gekozen.
Deze schotel brengt harmonie tussen zachte en stevige texturen, milde en karaktervolle smaken. Denk aan romige witschimmels, half-harde kazen met een volle beet en een pittige afsluiter om af te ronden.
Ideaal voor wie graag een vaste waarde op tafel zet bij elke gelegenheid.


Karin's Keuze
Deze schotel is een persoonlijke selectie van Kaasmeester Karin.
Je krijgt een unieke combinatie van minder gekende ambachtelijke kwaliteitskazen, seizoensgebonden kazen en lokale ontdekkingen, met af en toe een onverwachte twist.
Een fijne ontdekking voor de foodies en fijnproevers die nieuwsgierig zijn en al eens graag verrast worden.
Thema à la Carte
De “Themaplank à la carte” draait rond een wisselend thema: een seizoen, een streek, een feestdag of een inspirerend idee.
Denk hierbij bijvoorbeeld aan frisse lentekazen gecombineerd met vers geplukte veldbloemen in het voorjaar, herfstige roodflora kazen met noten bij de start van de herfst, of een feestelijke, glitterende plank voor eindejaar.
Thema voor december: FEEST
Voor de eindejaarsperiode mag het al eens iets meer zijn. Feestelijk, rijkelijk versierd, en zoals steeds (h)eerlijke kazen.

Tête à Tête - voor twee personen

Een bijzonder moment, een feestelijke gelegenheid, vier je soms graag met zijn twee.
Speciaal voor jullie, stel ik graag een “tête à tête” schotel samen, met smeuïge en prikkelende kazen, met extra aandacht voor de afwerking, om onbeschaamd samen van te genieten.
Verjaardag, nieuwe baan, net verhuisd? Dat vraagt om een tête à tête.
